Zimske i letnje bašte | Tende | Cerade | Balon hale

Zimske i letnje bašte

Zimske bašte danas imaju sve širu primenu. Otporne su na različite vremenske uslove i estetski se izvrsno uklapaju, pa se može reći da je to investicija koja nije finansijski zahtevna, a koja se pokazala kao izuzetno isplativa.

Sama konstrukcija zimskih bašti se izrađuje od metala (metalnih profila), ili drvenih profila, a zatvaranje bočnih stranica vrši se providnom PVC folijom na rajsfešluse ili sistemom zatvaranja na klizače u kombinaciji sa ili bez PVC platna. Uobičajeni pokrivač zimski bašti je PVC platno ali se u skladu sa Vašim željama moze upotrebiti i neki drugi materijal.

Zimska i letnja bašta 01 Zimska i letnja bašta 02 Zimska i letnja bašta 03 Zimska i letnja bašta 04 Zimska i letnja bašta 05 Zimska i letnja bašta 06 Zimska i letnja bašta 07 Zimska i letnja bašta 08 Zimska i letnja bašta 09 Zimska i letnja bašta 10 Zimska i letnja bašta 11

Montaža je brza i jednostavna a rokovi izrade kratki, pa je ovo sjajno rešenje kako bi ste svoju baštu restorana, kafića, ili balkon vašeg stambenog prostora održali aktivnim i u zimskom odnosno prelaznom periodu.
Kod komercijalnih objekata dobijate vrhunski proizvod kojim povećavate kapacitet i dobijate dodatni prostor ispred restorana, caffea, poslastičarnica, pekara... Takav objekat sigurno garantuje brz povraćaj uloženog novca.

Letnje bašte pridodaju vašem objektu kvalitetan i komforan, a ujedno osenčen prostor, koji štiti od toplote i UV zračenja. Sjajno rešenje za goste ispred Vašeg restorana, caffea, poslastičarnice, pekare, auto perionice...
Način izrade i konstrukcija slične su kao kod opisanih zimskih bašti, sa tom razlikom što ovde može kao opcija biti izabran i instaliran pokretan krov od PVC, impregniranog materijala ili prosto rešen kao pokretna tenda.
Letnja bašta može biti izrađena i sa drvenom ogradom kao rešenjem što je estetski svakako lepše. Idealan su i čest izbor za sve vrste ugostiteljskih objekata, a njihova kvalitetna izrada i materijali garantuju dugotrajnost.
Mogućnost izrade natpisa i reklama, brendiranje.

Za detaljnu ponudu i prikaz najboljeg rešenja za vaš prostor pozovite nas na
Tel: 062/200-893

Tende i nadstrešnice

Najčešći izbor kada je u pitanju efikasna zaštita od sunca i UV zračenja na otvorenom prostoru. U našoj ponudi su tende različitih oblika i konstrukcija, materijala i boja, a koje se uklapaju prema željama klijenata.

Saznajte više

Prednosti naših tendi

Pošaljite upit

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim proizvodima i uslugama, želite procenu ili ponudu, slobodno kontaktirajte sa nama putem kontakt forme i dobićete odgovor u najkraćem roku.