Tende i nadstrešnice | Cerade | Balon hale | Zimske bašte PVC folija

Tende i nadstrešnice za bašte i kafiće

Tende predstavljaju najčešći izbor kada je u pitanju efikasna zaštita od sunca i UV zračenja na otvorenom prostoru. U našoj ponudi su tende različitih oblika i konstrukcija, materijala i boja, a koje se uklapaju prema željama klijenata.

Tende imaju široku primenu. Vaše bašte restorana, kafića, prodavnica, cvećara, hotela, poslastičarnicaa, pekara biće sigurna zašita od sunca za vaše klijente i kupce. Za vaš privatni odmor i porodični mir u hladovini na terasama, balkonima, lođama, tende predstavljaju savršen izbor.

Tende i nadstrešnice 01 Tende i nadstrešnice 02 Tende i nadstrešnice 03 Tende i nadstrešnice 04 Tende i nadstrešnice 05 Tende i nadstrešnice 06 Tende i nadstrešnice 07 Tende i nadstrešnice 08

Sve češće izbor klijenata naročito kod velikih raspona i teških mehanizama predstavljaju automatizovane tende sa mehanizmom na daljinske komande, čime se smanjuju troškovi klimatizacije i brže i lakše menja nivo svetla u poslovnim i javnim objektima, tržnim centrima.

Tende su danas pristupačne i prihvatljive uprkos vrhunskim materijalima koji se koriste u njihovoj izradi. Na cenu tendi utiču veličina, oblik, kvalitet materijala i vrsta konstrukcije (metal, aluminijum).

Tende mogu biti pokretne ili nepokretne.
Od pokretnih tendi u ponudi su: kružne tende, polukružne, trapezaste, pečurkaste tende, pokretne tende sa klizačima, pokretne tende sa zglobnim rukama, konzolne pokretne tende... Nepokretne tende koje Vam nudimo su: ravne tende, kružne tende , polukružne i trapezaste tende, jedra ili 3D tende, tunel tende. Konstrukcija tendi je izrađena od metala (metalnih profila) ili aluminijuma u zavisnosti od vrste tendi. U izradi se koriste impregnirana (akrilna) iil PVC (ciradna) platna isklučivo renomiranih italijanskih proizvođača. Klijentima nudimo veliki izbor boja i dezena kao i mogućnost izrade natpisa i reklama, brendiranje.

Cene tendi se formiraju prema vašim željama i raspoloživom budžetu za tu namenu.

Za konkretne ponude i detaljne informacije oko cena pozovite nas na
Tel: 062/200-893

Tende i nadstrešnice

Najčešći izbor kada je u pitanju efikasna zaštita od sunca i UV zračenja na otvorenom prostoru. U našoj ponudi su tende različitih oblika i konstrukcija, materijala i boja, a koje se uklapaju prema željama klijenata.

Saznajte više

Prednosti naših tendi

Pošaljite upit

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim proizvodima i uslugama, želite procenu ili ponudu, slobodno kontaktirajte sa nama putem kontakt forme i dobićete odgovor u najkraćem roku.