Providna PVC folija | Tende | Cerade | Balon hale

Providne PVC folije

Providna PVC folija se upotrebljava u različite svrhe. Upotrebljava se najčešće za zatvaranje zimskih bašti, prostorija za pušenje, terasa, lođa, balkona, pregrađivanje prostorija, kao providna pregrada u sportskim i industrijskim objektima, proizvodnim pogonima, auto perionicama, magacinskim prostorima, kao i za zatvaranje bočnih delova viljuškara.

Providna pvc folija 01 Providna pvc folija 02 Providna pvc folija 03 Providna pvc folija 04 Providna pvc folija 05 Providna pvc folija 06 Providna pvc folija 07 Providna pvc folija 08 Providna pvc folija 09 Providna pvc folija 10 Providna pvc folija 11 Providna pvc folija 12 Providna pvc folija 13

PVC folija je kao materijal izuzetno otporna na sve vrste vremenskih uticaja, a sistem zatvaranja providnom folijom može biti fiksni, odnosno sistem zatvaranja na rajsfešluse i sistem zatvaranja sa vođicama.

PVC folije nisu skupe te uz mala ulaganja mozete dobiti još jedan koristan prostor na objektu, na terasi, u delu stana, u delu prostorije, objekta, u dvorištu.

Naše cene za providnu foliju su tržišno korektne i apsolutno prihvatljive, jer upotrebljavamo providnu foliju vrhunskog kvaliteta, tako da za minimalno ulaganje dobijate vrhunski proizvod od providne folije koji će Vam se višestruko isplatiti u kratkom vremenskom periodu.

Za konkretne ponude i detaljne informacije oko cena pozovite nas na
Tel: 062/200-893

Tende i nadstrešnice

Najčešći izbor kada je u pitanju efikasna zaštita od sunca i UV zračenja na otvorenom prostoru. U našoj ponudi su tende različitih oblika i konstrukcija, materijala i boja, a koje se uklapaju prema željama klijenata.

Saznajte više

Prednosti naših tendi

Pošaljite upit

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim proizvodima i uslugama, želite procenu ili ponudu, slobodno kontaktirajte sa nama putem kontakt forme i dobićete odgovor u najkraćem roku.