O nama | Tende | Cerade | Balon hale

O nama | Tweety tende i cerade

Firma Tweety tende&cerade poseduje 10-godišnje iskustvo kada su u pitanju tende i cerade, njihova montaža i izrada. Veliki broj zadovoljnih klijenata među pravnim i fizičkim licima potvrda su kvaliteta i postojanosti naših proizvoda i usluga. Tende za restorane, tende za kafiće, prodavnice, cvećare, hotele, poslastičarnice, pekare, tende za terase, balkone, lođe..

Cirade za kamione sa štampom, cirade za objekte, zimske cirade-pokrivke za bazene sa ili bez podkonstrukcije od metala ili aluminijuma, deo su naše ponude. Izrađuju se od visokokvalitetnih materijala renomiranih evropskih proizvođača u raznim bojama i težinama.

Providna PVC folija za zimske bašte i magacine, za pregrađivanje i ograđivanje prostora, PVC folija za zatvaranje viljuškara...

PVC folija je kao materijal izuzetno otporna na sve vrste vremenskih uticaja, a sistem zatvaranja providnom folijom može biti fiksni, ili sistem zatvaranja pomoću rajsfešlusa i sistem zatvaranja sa vođicama.

Balon hale su poseban segment u delu radova koji se tiču prenapregnutih konstrukcija od PVC materijala i u tom segmentu posedujemo značajno iskustvo i kvalitet.

Različit dizajn uklopljen u želje i potrebe klijenata, konstrukcije od metala, aluminijuma ili drveta, najsavremeniji materijali i tehnologije, poštovanje dogovorenih rokova, brzina i kvalitet izvedenih radova, sve su to naše komparativne prednosti. Zahvaljujući korektnosti i tržišno prihvatljivim cenama za određeni vid proizvoda i usluga, opstajemo godinama na zahtevnom srpskom tržištu.

Tende i nadstrešnice

Najčešći izbor kada je u pitanju efikasna zaštita od sunca i UV zračenja na otvorenom prostoru. U našoj ponudi su tende različitih oblika i konstrukcija, materijala i boja, a koje se uklapaju prema željama klijenata.

Saznajte više

Prednosti naših tendi

Pošaljite upit

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim proizvodima i uslugama, želite procenu ili ponudu, slobodno kontaktirajte sa nama putem kontakt forme i dobićete odgovor u najkraćem roku.