Cerade i pokrivke | Balon hale | Tende | Nadstrešnice

Cerade i pokrivke

Cerada za bazen 01 Cerada za bazen 02 Cerada za bazen 03 Cerada za bazen 04 Cerada za halu 05 Cerada za halu 06 Cerada za prikolicu 07 Cerada za kamion 08 Cerada za kamion 09

Cirade za kamione podrazumevaju upotrebu visokokvalitetnih materijala renomiranih evropskih proizvođača u raznim bojama i težinama, kao i izradu noseće konstrukcije cirada sa svim pratećim elementima.

Zimske cirade-pokrivke za bazene izrađuju se od visokokvalitetnih PVC materijala sa pratećom opremom za kačenje u različitim bojama i težinama sa ili bez podkonstrukcije od metala ili aluminijuma. (*ujedno skraćen tekst na naslovnoj).
Letnje cirade-termopokrivači za bazene se izrađuju od termo folije i sprečavaju gubitak toplote vode kao i zamagljivanje staklenih površina u zatvorenim prostorima. Namotavanje može biti ručno ili na električni pogon.

Za detaljnu ponudu i predlog najboljeg rešenja pozovite nas na
Tel: 062/200-893

Tende i nadstrešnice

Najčešći izbor kada je u pitanju efikasna zaštita od sunca i UV zračenja na otvorenom prostoru. U našoj ponudi su tende različitih oblika i konstrukcija, materijala i boja, a koje se uklapaju prema željama klijenata.

Saznajte više

Prednosti naših tendi

Pošaljite upit

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim proizvodima i uslugama, želite procenu ili ponudu, slobodno kontaktirajte sa nama putem kontakt forme i dobićete odgovor u najkraćem roku.