Balon hale | Tende | Cerade | Zimske bašte PVC folija

Balon hale

Balon hala za mali fudbal 01 Balon hala za mali fudbal 02 Balon hala za mali fudbal 03 Balon hala za mali fudbal 04 Balon hala za mali fudbal 05 Balon hala za mali fudbal 06 Balon hala za mali fudbal 07 Balon hala za mali fudbal 08 Balon hala za mali fudbal 09

Balon hale se poslednjih godina intenzivno postavljaju u čitavoj Srbiji. Naziv balon hale potiče od samonosećih balona namenjenih sportu sa i bez pritiska koji su ranije ušli u upotrebu. Razlika u odnosu na duvane balon hale, jeste konstrukcija koja je u osnovi naših balon hala, a koja se pokriva ceradom. Kvalitetne balon hale moraju imati stabilno i kvalitetno projektovanu čeličnu konstrukciju koja je otporna na jake udare vetra i velike snežne padavine. Konstrukcije koje imaju „čestu“ konstrukcijsku rešetku utiču da ceradni pokrivač bude maksimalno rasterećen, te on na ovim balon halama može trajati dugi niz godina.

Trajnost naših pokrivača je izuzetna – sa periodom garancije od 10 godina. Izrađuju se kao dvoslojni pokrivači sa glavnim i podslojem radi boljih termičkih svojstava u objektu.

Balon hale spadaju u izuzetno ekonomične objekte. Najčešće se primenjuju kod zatvorenih sportskih objekata (mali fudbal, tenis, bazeni itd.).

Od materijala najčešće se koriste:

  • za čeličnu metalnu konstrukciju – Profili 80x80, 70x70, 60x60, 50x50
  • za pokrivku - PVC platno HALY-LAC 700gr/m2, FR negoriv.

Za detaljnu ponudu i predlog najboljeg rešenja pozovite nas na
Tel: 062/200-893

Tende i nadstrešnice

Najčešći izbor kada je u pitanju efikasna zaštita od sunca i UV zračenja na otvorenom prostoru. U našoj ponudi su tende različitih oblika i konstrukcija, materijala i boja, a koje se uklapaju prema željama klijenata.

Saznajte više

Prednosti naših tendi

Pošaljite upit

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim proizvodima i uslugama, želite procenu ili ponudu, slobodno kontaktirajte sa nama putem kontakt forme i dobićete odgovor u najkraćem roku.